Future Champions

Mesa Sport

16 april 2022

Future Champions Mesa Sport

Wederom, na lange afwezigheid, een mooi boksgala van Mesa Sport. Mesa Sport te Rotterdam heeft weer voor een weergaloos mooi avondvullend programma gezorgd en was hiermee ontzettend succesvol! Dit was vooral te zien aan een uitverkochte avond en de mooie menigte die aanwezig was. Ondanks de Ramadan maand die als ‘pauze’ bekend staat bij de meeste vechters in Nederland, was de avond gevuld met 300 toeschouwers en 13 spetterende partijen en een online live stream.

Zonder partijprogramma had men niet geweten dat het, op één partij na, ging om starterswedstrijden. Zowel de technische kwaliteit als de sportiviteit lag hoog: een veelbelovend toekomstperspectief voor het boksen in Nederland. Rotterdam toont zich wederom als Topsport Metropool.

In samenwerking met alle vrijwilligers en de Nederlandse boksbond heeft José Medina, die ook zijn verjaardag vierde, een schitterende en hartverwarmende avond neergezet. De boksers hebben een mooi evenement voorgeschoteld gekregen en de toeschouwers boksvermaak gedurende de avond. De avond werd afgesloten met een mooie hommage aan de bokser van Mesa Sport die in januari is komen te overlijden: Frank van den Kieboom. Alle boksers en vrijwilligers kijken graag uit naar het volgende boksgala van Mesa Sport in oktober 2022!

Behir Chawoush (Boxing A’80)
Team Mesa Sport Rotterdam

Live stream opname

De live stream is volledige opgenomen en kunt u hier gewoon bekijken.
Door wat kleine technische storingen in het netwerk zijn een paar partijen niet helemaal compleet te zien.