ALGARVE BOX CUP 2022

Home   /  Blog /

ALGARVE BOX CUP 2022

 

Vandaag 1 december 22 is Mesa Sport vertegenwoordigd op de Algarve box Cup 2022. Volg hier de Tijdslijn van Flavio Andrade en zijn team die verslag doet van dit mooie internationale Box Gala in Portugal

Vind alle informatie over Algarve Box cup hier http://algarveboxcup.com/

 

Donderdag 1 dec. 2022
Dag 1 (reisdag)
Een mooie vroege ochtend op het vliegveld om de reis te beginnen naar Lagoa in de Algarve. We hebben een goed onderkomen gevonden en ons geïnstalleerd. De mannen zijn op gewicht en hebben er zin in! De deelnemersveld is goed gevuld. We hebben se technical meeting gehad en gaan morgen naar de ‘draw’. Wordt dus vervolgd!
Donderdag 1 dec. 2022
Vrijdag 2 dec. 2022
Dag 2
Wederom een mooie vroege ochtend, echter nu naar de officiële weging. Heerlijke na ht gehad in ons appartement. De mannen zijn zojuist goedgekeurd en perfect op gewicht! We hebben een goed onderkomen gevonden en ons geïnstalleerd. De mannen zijn op gewicht en hebben er zin in! De deelnemersveld is nog steeds goed gevuld. Op naar de ‘draw’. Wordt dus weer vervolgd!
Vrijdag 2 dec. 2022
Vrijdag 2 dec. 2022
Dag 2 (Trekking)
Zo juist is ook de trekking geweest, beide jongens komen vandaag in actie!.
Vrijdag 2 dec. 2022
Vrijdag 2 dec. 2022
Dag 2 Mitchel
Mitchell heeft zijn wedstrijd gevochten en het leek erop dat jij had gewonnen, maar de jury dacht daar anders over.
Vrijdag 2 dec. 2022

Blog update

Vrijwilligers gezocht!!!!!

Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni organiseert Mesa Sport de voorrondes van de ZNK (Zuid Nederlandse Kampioenschappen) boksen 2023. Vanuit Mesa Sport doen acht boksers mee. De datum/tijden:

Lees verder »

Aanmelden