Bokswedstrijden 19 februari 2023 BBG

Home   /  Blog /

Bokswedstrijden 19 februari 2023 BBG

Allereerst een mooi compliment naar de organisatie van de middag. De wedstrijden zijn mooi neergezet en de organisatie stond als een huis. Hulde naar BBG. Safwane Dilai was als eerste aan de beurt. Ietwat gespannen stapte hij in de ring. De wedstrijd startte wat rommelig maar als vrij snel had Safwane de bokser ‘gelezen’ en paste hij zijn tactiek toe op de bokser. Halverwege de eerste ronde kwam hij op dreef en raakte hij zijn tegenstanders met een paar hele goede treffers. Al vrij duidelijk, aan het gelaat van zijn tegenstander te zien, kon de partij niet 3 rondes lang voortgezet worden.

Safwane domineerde de partij vanaf de de eerste ronde en had er schik in gekregen. einde van de eerste ronde. Terwijl hij werd toegesproken door de trainers, Joop den Hollander en Flavio Andrade, werd de handdoek in de ring gegooid. ook voor de tegenstander was de wedstrijd inmiddels een gelopen race. Safwane Dilai wint door RSC in de 2e ronde. Hierna kwam Ahmed Tajjioui in actie. Ahmed bokste een stabiele partij waarin hij goed zijn man stond. Hij bokste netjes en was tactisch de betere bokser.

Dit was vooral te zien in het feit dat hij zijn tegenstander veel liet missen en hierop mooie stoten plaatste als antwoord. Merkbaar was dat Ahmed steeds het tempo opvoerde en de druk meer bij de tegenstander legde. Hij bewoog goed vooruit en plaatste rake treffers. Ahmed bokste stabiel met hier en daar nog wel wat leerpunten. Ook hierin werd al vrij duidelijk, in de 3e ronde, dat Ahmed te sterk was voor mijn tegenstander en werd de handdoek in de ring gegooid. ook Ahmed wint zijn partij door opgave (RSC) in de 3e ronde.

Een mooi resultaat weer van de mannen en heeft hiermee Mesa Sport weer mooi op de kaart kunnen zetten. Proficiat mannen en ga zo door!!!

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden