Club Manager aangesteld!

Home   /  Blog /

Club Manager aangesteld!

Met veel genoegen wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe clubmanager, Patrick Martin Bendt. Hij komt uit een gerenommeerde boksfamilie en heeft al meer dan twee decennia een nauwe band met Mesa Sport. Vanaf dit moment zal Patrick mijn taken overnemen en de club gaan managen. Hij draagt vanaf nu de volledige verantwoordelijkheid voor alle activiteiten binnen de club. Aarzel dus niet om vragen te stellen of een praatje te maken als je Patrick tegenkomt!

Zoals eerder gedeeld, staat mijn gezinsleven momenteel onder grote druk. Om meer tijd aan mijn gezin te kunnen besteden, heb ik besloten een flinke stap terug te nemen in mijn werk bij Mesa Sport. Met de komst van Patrick kan ik mijn gezin de aandacht geven die ze verdienen van mij als vader.

Als je me op de club ziet, laten we dan gerust een kop koffie drinken en bijpraten. Mijn deur staat altijd open, maar ik zal niet meer dagelijks aanwezig zijn!

Ik wil iedereen nog veel sportplezier wensen, met vriendelijke groeten uit de bokswereld!

José Medina

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden