Vertrouwens (contact-)persoon

Introductie vertrouwenscontactpersoon/wie is het en hoe is hij gelieerd aan de club.
Dat is natuurlijk een goede zaak! Maar waar veel mensen samen zijn, kunnen ook wel eens zaken voorvallen die minder prettig zijn. Zo zijn er soms meningsverschillen, ruzies zelfs, die meestal door de betrokkenen zelf worden opgelost. Daarbij kunnen anderen (trainers, vrijwilligers, etc.) helpen. Echter zijn er ook situaties denkbaar die verder gaan dan dat. Situaties waarbij sprake is van grensoverschrijdend gedrag, bewust of onbewust. Een voorbeeld hiervan is wanneer iemand te ver gaat met een grap, een opmerking maakt over je sekse, geloof en/of huidskleur, iemand die ongevraagd aan je zit en je wil dit niet, er lelijk over je wordt gesproken in een groepsapp, Facebook, Snapchat, Instagram, etc. Neem dan contact op met de vertrouwenspersoon! Ik ben mobiel bereikbaar maar je kan mij ook mailen. Natuurlijk maak ik ook tijd voor je wanneer je mij persoonlijk aanspreekt. 
Namens de leiding heb ik de taak als vertrouwenscontactpersoon op mij genomen daar ik veel met de trainers en andere vrijwilligers in contact sta. Bovenal doe ik het ook graag. Net als het bestuur, ouders/verzorgers en alle andere leden op de club moet iedereen zich veilig kunnen voelen.
Mocht jij, u als sporter bij de diverse trainingen onverhoopt te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag, dan kunt u contact opnemen via:
 
Naam               : Flavio Andrade
Mail                 : info@fysiotherapieandrade.nl
Telefoon          : 06-39562403

CONTACT MESA SPORT

Van Berckenrodestraat 13
3029 AT Rotterdam

010 4262212

info@mesasport.nl

SOCIAL MEDIA

 

CONTACT MESA SPORT

Van Berckenrodestraat 13
3029 AT Rotterdam

010 4262212

info@mesasport.nl


SOCIAL MEDIA