DE KRACHTPATSERS ACHTER VIJF NIEUWE KAMPIOENEN

Home   /  Blog /

DE KRACHTPATSERS ACHTER VIJF NIEUWE KAMPIOENEN

Het is een tijd van triomf en glorie voor Flavio Andrade, Dennis Veldhoen en Joop den Hollander, drie gerenommeerde trainers in de wereld van het boksen. Met trots kunnen we aankondigen dat zij verantwoordelijk zijn voor het trainen van vijf nieuwe kampioenen tijdens de Zuid-Nederlandse Bokskampioenschappen van 2023 in Den Haag, die werden georganiseerd door Mesa Sport. Deze overwinningen hebben een bijzondere betekenis, aangezien de atleten hun kampioenswaardigheid hebben bewezen onder de deskundige begeleiding van Flavio en zijn team.

Een Resultaat van Professionele Training

  1. Kenny Victoria: Ondanks het verlies van zijn prestatiepartij, is Kenny als kampioenswaardig bevonden. Dit toont zijn onverschrokkenheid en vastberadenheid om te blijven strijden.
  2. Juan Nicolinni: In een keiharde finale heeft Juan laten zien dat hij de sterkste was. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem naar de overwinning geleid.
  3. Mitchel Mellema: Tegen een ijzersterke tegenstander heeft Mitchel zijn vaardigheden op indrukwekkende wijze getoond. Hij heeft de partij naar zich toegetrokken en heeft laten zien wat hij in zijn mars heeft.
  4. Safwane Dilai: Met maar liefst vijf gevechten op zijn naam heeft Safwane al zijn tegenstanders voortijdig verslagen. Ondanks een hoofdwond in zijn laatste partij, waarbij deze in de eerste ronde werd gestaakt, heeft hij de unanieme goedkeuring van de juryleden ontvangen en is hij als winnaar uitgeroepen.
  5. Ahmed Tajjiou: Met beheerst en gedoseerd boksen heeft Ahmed een dominante indruk achtergelaten op zijn tegenstander. Zijn stevige stoten en vastberadenheid hebben ervoor gezorgd dat zijn tegenstander weinig tot niets te zeggen had.

Trots op het Team
Flavio Andrade, Dennis Veldhoen, Joop den Hollander en het hele team van Mesa Sport zijn ongelooflijk trots op deze jongens en de kwaliteit die zij hebben geleverd. Ze hebben met hun harde werk en toewijding een solide basis gelegd voor deze prestaties. Dit succes vormt een belangrijke mijlpaal en motiveert hen om door te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Met de Zuid-Nederlandse Bokskampioenschappen achter de rug, richt Mesa Sport zich nu op het volgende hoofdtoernooi: het NK in december. Flavio, Joop, Dennis en het team zijn vastbesloten om verder te groeien en zich te blijven ontwikkelen. Ze kijken ernaar uit om de lat nog hoger te leggen en nog meer succes te behalen.

Flavio Andrade, Joop den Hollander, Dennis Veldhoen en het hele team van Mesa Sport verdienen alle lof voor het trainen van deze vijf nieuwe kampioenen tijdens de Zuid-Nederlandse Bokskampioenschappen van 2023 in Den Haag. Hun professionele training, toewijding en passie hebben geleid tot buitengewone prestaties. Het succes van deze kampioenen is een getuigenis van het harde werk en de vastberadenheid van zowel de trainers als de atleten. Met de blik gericht op het volgende toernooi, zijn ze vastbesloten om hun groei voort te zetten en nog meer te bereiken. Op naar meer triomfen!

Lees ook: ZEER GESLAAGD FINALEWEEKEND DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN 2023 op boksen.nl

Bron: Boksclinics.com

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden