“MENS SANA IN CORPORE SANO”

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’

BOKSEN & FITNESS

Boksring

MESA SPORT

Als je gaat voor kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en persoonlijke aandacht, dan is Mesa Sport de sportschool voor jou! Mesa Sport heeft een team van goed opgeleide en ervaren (boks en fitness) trainers die hun kennis en energie maar al te graag op jou over willen brengen. Vanaf iedere leeftijd en vanaf elk niveau kun je bij ons terecht. Jong, oud, recreatief of nog een stapje verder… Iedereen is welkom!

Boksen

Boksen is een tactische sport waarbij techniek, coördinatie en conditie centraal staan. Ben je bokser, beginnende bokser, of heb je nog nooit bokshandschoenen aan gehad?

Stap dan gerust eens bij ons binnen om een kijkje te nemen in onze gezellige boksschool. De plek waar stoere vrouwen en mannen in een echte boksring de kunst van het boksen beoefenen en waar sportievelingen zich in het zweet werken tijdens het cardio boksen.

boksing
Sportschool

Fitness

Fitness is een sport waarbij je je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid verbeterd. Lekker trainen met veel vrijheden: Fitness is niet aan vaste tijden gebonden, je kunt op ieder gewenst moment van de dag bij ons de fitnessruimte benutten. Verder kies je met wie je traint en stel jij zelf of samen met een van onze trainers je training samen. Het is de ideale manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken!

BUSINESS BOXING

Gezondere medewerkers en een goede teambuilding zorgen in de regel voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit binnen je bedrijf. Het is dus zeer nuttig om je medewerkers in groepsverband en met regelmaat lekker te laten bewegen. Samen uitgedaagd worden, samen presteren en samen afzien is het beste recept voor een goede teambuilding. Bij Mesa Sport kun je samen met je medewerkers terecht voor een leuke en onvergetelijke boksclinic. Of als je eigen locatie zich hiervoor leent, komen wij graag naar je toe. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MESA SPORT Proefles

Future champions

Gezondere medewerkers en een goede teambuilding zorgen in de regel voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit binnen je bedrijf. Het is dus zeer nuttig om je medewerkers in groepsverband en met regelmaat lekker te laten bewegen. Samen uitgedaagd worden, samen presteren en samen afzien is het beste recept voor een goede teambuilding.

Bij Mesa Sport kun je samen met je medewerkers terecht voor een leuke en onvergetelijke boksclinic. Of als je eigen locatie zich hiervoor leent, komen wij graag naar je toe. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.