Mesa Sport breidt uit!

Home   /  Blog /

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires!

Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport, Boksen en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Onze missie is om een positieve impact te maken op de levens van onze leden, en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s die deze visie delen. Naast vacatures voor trainers, barmedewerkers en coaches, zijn we nu ook op zoek naar stagiaires die ervaring willen opdoen in de sport- en recreatiebranche.

Vacatures: Trainers, Barmedewerkers, Coaches, en Stagiaires

  1. Trainers: Wij zoeken naar gedreven individuen met een sterke kennis van fitness en oefentechnieken. Als trainer bij Mesa Sport zal je direct bijdragen aan het welzijn van onze leden door motiverende en effectieve trainingssessies te geven.
  2. Barmedewerkers: Onze bar is een centrale ontmoetingsplek voor leden. Als barmedewerker speel je een sleutelrol in het creëren van een gastvrije atmosfeer. Uitstekende klantenservice en een positieve houding zijn essentieel voor deze rol.
  3. Coaches: Voor diverse sporten zijn we op zoek naar ervaren coaches die niet alleen technische vaardigheden kunnen overbrengen, maar ook de waarden van teamwork en doorzettingsvermogen.
  4. Stagiaires: Nieuw bij Mesa Sport is de mogelijkheid voor stagiaires om praktijkervaring op te doen in een inspirerende en dynamische omgeving. Of je interesse nu ligt bij sportmanagement, coaching, fitnessinstructie, of horeca binnen een sportieve context, bij ons kun je waardevolle werkervaring opdoen en een netwerk opbouwen in de sport- en recreatiesector.

Waarom zou je kiezen voor Mesa Sport?

Werken of stage lopen bij Mesa Sport betekent deel uitmaken van een enthousiast team in een stimulerende omgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. We bieden niet alleen concurrerende salarissen en flexibele werktijden, maar ook professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast werk je in een setting waar je elke dag leert en de kans krijgt om echt een verschil te maken in het leven van mensen.

Ben je enthousiast om je aan te sluiten bij ons team of wil je meer leren door een stage? Voor meer informatie over onze openstaande posities en het sollicitatieproces, bezoek onze website.

Sluit je aan bij Mesa Sport en draag bij aan het verspreiden van de kracht van een gezonde en actieve gemeenschap!

Solliciteren?

Mail Patrick even. patrick@mesasport.nl

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden