Tickets NK 2023 te koop

Home   /  Blog /

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop dan hieronder snel je kaarten!

RELEVANTE INFO:

  • Locatie: Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam
  • Datum: 9 & 10 december 2023
  • Tijd: deuren openen om 11:00, aanvang wedstrijden om 12:00 uur
  • Tickets: deze koop je onderaan deze pagina!
  • VIP: ook bieden we (een beperkt aantal) VIP-tafels aan! Een tafel kost € 800,- voor 8 personen en deze bestel je via info@boksen.nl. Het VIP-arrangement bevat onbeperkt binnenlandse dranken, vers fruit bar, tafelgarnituur en diverse gangen aan koude en warme hapjes.
  • Parkeren: Er zijn beperkte parkeermogelijkheden bij de sporthal zelf. Een deel van de omgeving is op zaterdag en zondag betaald parkeren. Let goed op waar je parkeert. Op 1 km afstand is de dichtstbijzijnde parkeergarage Benthuizerstraat, het adres is Bloklandstraat 154, 3063 TL Rotterdam. Het dagtarief is € 14,-.

Op zoek naar tickets voor de voorrondes van het NK bij Mesa Sport op 2 december? Die vind je hier. Ook kun je de voorrondes via een livestream bekijken.

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden