Tickets NK 2023 te koop

Home   /  Blog /

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop dan hieronder snel je kaarten!

RELEVANTE INFO:

  • Locatie: Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam
  • Datum: 9 & 10 december 2023
  • Tijd: deuren openen om 11:00, aanvang wedstrijden om 12:00 uur
  • Tickets: deze koop je onderaan deze pagina!
  • VIP: ook bieden we (een beperkt aantal) VIP-tafels aan! Een tafel kost € 800,- voor 8 personen en deze bestel je via info@boksen.nl. Het VIP-arrangement bevat onbeperkt binnenlandse dranken, vers fruit bar, tafelgarnituur en diverse gangen aan koude en warme hapjes.
  • Parkeren: Er zijn beperkte parkeermogelijkheden bij de sporthal zelf. Een deel van de omgeving is op zaterdag en zondag betaald parkeren. Let goed op waar je parkeert. Op 1 km afstand is de dichtstbijzijnde parkeergarage Benthuizerstraat, het adres is Bloklandstraat 154, 3063 TL Rotterdam. Het dagtarief is € 14,-.

Op zoek naar tickets voor de voorrondes van het NK bij Mesa Sport op 2 december? Die vind je hier. Ook kun je de voorrondes via een livestream bekijken.

Blog update

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Club Manager aangesteld!

Met veel genoegen wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe clubmanager, Patrick Martin Bendt. Hij komt uit een gerenommeerde boksfamilie en heeft al meer dan

Lees verder »

Aanmelden