Tickets ZNK NU beschikbaar

Home   /  Blog /

Tickets ZNK NU beschikbaar

De Zuid-Nederlandse Bokskampioenschappen: Geniet van een spektakel vol kracht en vaardigheid!

De Zuid-Nederlandse Bokskampioenschappen staan weer voor de deur en beloven een onvergetelijke ervaring voor boksliefhebbers. Dit jaar wordt het evenement gehouden op 10 en 11 juni bij mesa sport, waar toeschouwers getuige kunnen zijn van de intensiteit en techniek van deze gewaardeerde sport.

Met een scala aan gewichtsklassen en getalenteerde boksers vanuit heel Zuid-Nederland, is er geen twijfel dat deze kampioenschappen zullen zorgen voor hevige concurrentie en opwindende gevechten.

De tickets zijn nu beschikbaar via Mesa Sport. Of je nu een gepassioneerde boksfan bent, een sportliefhebber op zoek naar een opwindende dag, of gewoon wilt genieten van een unieke live-ervaring, dit evenement zal je zeker niet teleurstellen. Mis de kans niet om getuige te zijn van de opkomende sterren in de bokswereld en de intense actie van dichtbij te beleven.

Mesa Sport heeft met veel zorg de beste zitplaatsen en ticketopties geselecteerd, zodat elke toeschouwer kan genieten van het spektakel in stijl en comfort. Wees er snel bij, want de vraag naar tickets is hoog en de plaatsen zijn beperkt.

 

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden