Yoga for Boxing by Mesa Sport

Home   /  Blog /

Yoga for Boxing by Mesa Sport

Yoga boksen, ook bekend als yogaboxen, is een combinatie van yoga en boksen waarbij de nadruk ligt op het combineren van de ademhaling, meditatie en bewegingstechnieken van yoga met de fysieke training van boksen.

Deze unieke combinatie kan verschillende voordelen bieden, waaronder:

  1. Verbeterde lichaamsbewustzijn: Door de combinatie van yoga en boksen kunnen mensen meer bewust worden van hun lichaam en de signalen die het afgeeft. Dit kan helpen bij het verbeteren van de houding, balans, coördinatie en flexibiliteit.
  2. Verhoogde cardiovasculaire fitheid: Boksen is een uitstekende vorm van cardiovasculaire training, terwijl yoga kan helpen bij het verbeteren van de ademhaling. De combinatie van beide kan daarom helpen bij het verbeteren van de algehele cardiovasculaire fitheid.
  3. Vermindering van stress en angst: Beide activiteiten kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst. Yoga wordt vaak gebruikt als een ontspanningstechniek en boksen kan helpen bij het ontladen van opgekropte emoties en spanning.
  4. Verhoogde concentratie: Yoga boksen vereist concentratie en focus, zowel op de bewegingen als op de ademhaling. Dit kan helpen bij het verbeteren van de concentratie en het vermogen om zich te concentreren op andere aspecten van het dagelijks leven.

Voor de volgende dagen kun je in inschrijven of aanmelden bij Annemarie op 06 138 352 64 of even een appje is ook al voldoenden.

Zo 7 mei 13.00 uur
Za 13 mei 13.00 uur
Do 18 Mei 12.00 uur
Zo 4 juni 13.00 uur

Mensen met een abonnement bij Mesa Sport hoeven niet te betalen voor deze 45 minuten durende training.

Blog update

Mesa Sport breidt uit!

Vacatures voor Trainers, Barmedewerkers, Coaches én Stagiaires! Bij Mesa Sport, een dynamische en vooruitstrevende sportfaciliteit, geloven we in de kracht van teamwerk, passie voor sport,

Lees verder »

Tickets NK 2023 te koop

Het is bijna zover; de strijd om de titel van Nederland 2023! Het finaleweekend belooft een waar spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Koop

Lees verder »

Aanmelden