Zakelijke Clinics

Home   /  business BoksCLInics

Women Only Boxing
Businesss

Business clinics

Haal het beste uit jezelf én je team in deze unieke Boksclinic voor de zakelijke markt! Zodra de bokshandschoenen aangaan, komt je ware aard naar voren. Tijdens een sessie boksen handelen we intuïtief: geen tijd om na te denken, maar puur handelen vanuit gevoel. In een duel met een ander ontstaat er van nature een bijzondere communicatie. Boksen als metafoor biedt daarom niet alleen plezier, maar ook heldere inzichten in jouw manier van contact leggen, communiceren en grenzen stellen. Leer jouw primaire gedrag en dat van je collega’s beter kennen in deze unieke boksworkshop, waarbij het boksen gecombineerd wordt met het DISC-model.  

Sparren met de DISC
In deze boks workshop wordt gewerkt met het DISC-model. Dit instrument maakt gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar. Welk gedrag wordt blootgelegd? Ben je taak- of meer mensgericht? Ben je snel of juist rustig? Introvert of extravert? In de workshop verkennen we verschillende boksstijlen die mooi aansluiten bij de stijlen van DISC:

DISC
Wat Is het Disc model?

Het DISC-model geeft inzicht in onze persoonlijkheid, gedrag en communicatie, en elke invloed dat heeft op onze omgeving. Maar ook hoe wij  omgaan met spanning en stress, wat ons energie geeft of welke omstandigheden energie kosten.

DISC biedt de mogelijkheid om te ontdekken wie wij in de basis zijn. Er is geen sprake van goed of slecht, het biedt slechts inzicht in onze primaire en secundaire gedragsstijl. Houd daarbij ook rekening dat ons gedrag voor een groot deel afhankelijk is van onze omgeving.

Koppeling met de werkvloer
De workshop geeft inzicht in de kwaliteiten, valkuilen, dynamiek en groeimogelijkheden van de deelnemers. Hierdoor ontstaat er meer wederzijds begrip. Door het boksen te koppelen aan werksituaties, wordt de transfer gemaakt. Met reflectie op het handelen, kan iedere deelnemer voor zichzelf waardevolle ontwikkelpunten meenemen.

Professionele boks begeleiding
Deze boksclinic zorgt altijd voor veel positieve energie door de maximale interactie tussen de deelnemers. De workshop wordt begeleid door een enthousiaste, sportieve en deskundige bokscoach met ruime ervaring

Business basic

€20,-

/  PP

Business Luxe

€60,-

/  PP

Clinic uren

Clinics worden gegeven in onze dal uren, maar we kunnen ze ook op locatie geven.

 

Maandag
9:00 – 12:00, 13:00 – 22:00
Dinsdag
9:00 – 12:00, 13:00 – 22:00
Donderdag
9:00 – 12:00, 13:00 – 22:00
Vrijdag
9:00 – 12:00, 13:00 – 22:00
Zaterdag
10:00 – 22:00

Business Trainer

Eric

Brochure